Feesten

DP

Muziek

Tijdens uw bedrijfsfeest mag goede muziek natuurlijk niet ontbreken. Heeft u al een DJ, band of orkest geregeld? Dan regelen wij samen met hen dat geluid en licht helemaal in orde zijn. Een kleedkamer voor de artiesten is ook aanwezig. Twijfelt u nog over een artiest, of heeft u geen tijd om een goede band uit te kiezen? Wij kennen uitstekende D J’s en bands en we adviseren u graag!

Eten en drinken

Vanuit de keuken van ons Restaurant Bentinck serveren wij de heerlijkste hapjes aan uw gasten. Wij koken naar de seizoenen, met verse producten. De mogelijkheden zijn eindeloos: van bijvoorbeeld kleine borrelhapjes tot een barbecue, een walking dinner of een intiem diner aan de chef’s table. We hebben allerlei mogelijkheden voor u op een rijtje gezet, maar denken ook graag met u mee als u eigen ideeën heeft.

Activiteiten

Wilt u uw gasten eens extra verrassen? Dan kunnen wij een breed activiteitenaanbod aan u voorleggen: van een wandeling op strand of een rondleiding  Wij organiseren daarnaast graag een passende activiteit om uw gezelschap te verfrissen.

Overnachten

U kunt uw bedrijfsfeest helemaal compleet maken door uw gasten een overnachting aan te bieden. Wij kunnen u meerdere voortreffelijke overnachtingsmogelijkheden in de omgeving aanbevelen, voor zowel kleine als grote gezelschappen. Voor het vervoer kunt u rekenen op onze vaste partners. Wij informeren u graag over alle mogelijkheden.

 
Maatwerk

Wij zien het als een uitdaging om samen met u een geweldig bedrijfsfeest te organiseren, waar u nog jaren tevreden op terugkijkt. In het voortraject denken wij graag mee over het programma, de benodigde techniek, catering, decoratie, entertainment en activiteiten. Tijdens het evenement zelf zorgen we ervoor dat u zich alleen met uw gasten bezig hoeft te houden: onze vriendelijke, attente medewerkers zorgen ervoor dat alles zorgeloos verloopt en dat het uw gezelschap aan niets ontbreekt.

Ontmoeten wij u binnenkort?

Kom gerust eens langs om een kijkje te nemen op zee en maak direct van het moment gebruik om uw ideeën door te spreken. Wij geven graag advies over de perfecte invulling van uw bijeenkomst en laten u met alle liefde de verschillende ruimtes zien. Daarnaast vertellen wij u zonder enige moeite over de verrukkelijke mogelijkheden op culinair gebied.

Neem gerust contact met ons op voor een offerte, kennismaking of bezichtiging van de locatie

× Hoe kan ik je helpen?