Trouwen boven zee, wie wil dat niet

 

Bij een perfecte bruiloft hoort de uniekste locatie van Nederland. Aan het einde van de Pier vind je De Pier Feestlocatie. Deze locatie biedt zowel binnen als buiten diverse mogelijkheden.

 

Het jawoord boven zee

Bij mooi weer kun je buiten trouwen en feesten en is het weer minder, dan kun je gewoon naar binnen. Het maakt niet uit want aan alle kanten kun je de zee zien. Zowel het restaurant als het terras zijn kortgeleden gerestyled. De warme gezellige sfeer is helemaal van nu en alles is flexibel in te richten voor grote en kleine groepen. Bij de Pier restaurant en feestlocatie kun je alle kanten op. Als er iets te vieren valt dan is geen aanvraag te gek. We zijn flexibel en denken graag met je mee voor de dag van jullie leven. Je kunt zelfs samen een bungy sprong wagen of niet te vergeten genieten van een uniek uitzicht vanuit het reuzenrad!

 

Officiële trouwlocatie

De Pier Feestlocatie biedt je verschillende mogelijkheden om jullie mooiste dag tot in de puntjes te verzorgen. Heb je een trouwambtenaar naar eigen keuze of kunnen wij jullie daarbij helpen? Wil je alleen een plechtigheid of dit combineren met een groot feest? Het huwelijk kan zowel overdag als ‘s avonds worden voltrokken, afhankelijk van jullie voorkeur. Maar natuurlijk kunnen jullie er ook voor kiezen alleen bij ons te feesten, alles kan!

 

Meer informatie?

Onze projectmanager Siane kan je verder helpen met al jullie vragen. Mail: siane@de-pier.nl

 

 

 

 

Het complete trouwpakket bij De Pier Feestlocatie

 

Bij De Pier Feestlocatie verzorgen we jouw mooiste dag tot in de puntjes. Naast de locatie kunnen we nog veel meer voor jullie betekenen.

 

Bruidsuite – bij www.piersuites.nl

Hoe ideaal is het? Je bent slechts 1 trapje naar beneden verwijderd van jullie prachtige bruidsuite bij de Piersuites. Direct boven zee. Het geluid van de zee onder jullie kamer is een geweldig gevoel. Een heerlijk terras waar je samen romantisch kunt nagenieten en ontbijten. In de suites ademt alles luxe wat past bij de mooiste dag van jullie leven. De suite is voorzien van jacuzzi met terras en het geweldige uitzicht op zee. Tevens bevinden zich een rainshower en kingsizebed in de suite. Natuurlijk is er een minibar waar gratis gebruik van gemaakt kan worden. Want bij een perfecte trouwdag hoort een romantisch huwelijksnacht.

 

Wedding stylist

Bovendien heeft De Pier feestlocatie een eigen weddingstylist die de locatie kan omtoveren naar elk gewenst thema. Het is jullie dag met jullie wensen, wij zorgen ervoor dat dit wordt uitgevoerd. Denk aan bijvoorbeeld een Ibiza thema, Love Boat of misschien juist een bloementuin. Dit kan van een rustige styling tot compleet over de top. Hier kunnen we jullie helemaal bij helpen.

 

Parkeermogelijkheden

Niet onbelangrijk zijn de parkeermogelijkheden. Je wilt natuurlijk dat je bruidsgasten of personeel moeiteloos de locatie kunnen bereiken. Vanaf nu kun je makkelijk parkeren op slechts 100 meter van De Pier Feestlocatie. Deze nieuwe parkeergarage is ideaal en wij kunnen voor u dan ook een regeling treffen voor de parkeerkaarten.

 

Meer informatie?

Onze projectmanager Siane kan je verder helpen met al jullie vragen. Mail: siane@de-pier.nl

 

 

 

 

 

Pin It on Pinterest

Share This