Je bedrijfsfeest op De Pier Feestlocatie – uitzicht op zee

 

De Pier Feestlocatie is bijzonder geschikt voor bedrijfsfeesten. Dit is namelijk ook één van de uniekste locaties voor een bedrijfsfeest.

 

Een bedrijfsfeest boven de branding met het mooiste uitzicht

Ook hier zijn de mogelijkheden eindeloos. Voor honderd man of juist een kleine receptie, compleet aangekleed door onze stylist of wil je het ingetogen houden? Vlak boven de branding met een vrij uitzicht over de Noordzee en de sfeer van een bijzondere, complete gerenoveerde locatie doet elk bedrijfsfeest slagen.

 

Het moet een mooie herinnering blijven

Voor bedrijfsfeesten is het belangrijk dat het voorzien is van alle gemakken en dat het flexibel is met de wensen die er zijn. Of het nu een thema feest is, een jaarfeest of een andere gelegenheid dan kunnen we je verzekeren dat je bij De Pier Feestlocatie op het juiste adres zit. De Pier Feestlocatie is hierop ingesteld en hebben al velen jaren ervaring met het organiseren van evenementen en feesten.

 

Muziek & entertainment

De Pier Feestlocatie kan, mocht u dat willen, alles uit handen nemen of nauw samenwerken met jouw organisatie. Er kan bijvoorbeeld een podium geplaatst worden voor een DJ, band, dansers of een andere act. De Pier Feestlocatie kan eigenlijk alles regelen wat je zou willen. Denk aan een photobooth, een cocktailbar, goochelaars, een party fotograaf, etc.

 

Ongekend veel mogelijkheden

Doordat De Pier Feestlocatie op De Pier is gevestigd werken ze nauw samen met alle andere ondernemers op De Pier. Dat betekent dat er mogelijkheden zijn om hier gebruik van te maken. Denk ook aan de zipper, de Bungy Jump, het reuzenrad en op het boven terras heeft De Pier Feestlocatie nog een aantal eigen bars zitten waar natuurlijk ook gebruik van gemaakt kan worden. Er zitten een aantal hotelsuites onder onze zaak en er zijn meerdere hotels op loopafstand

 

Meer informatie?

Via deze link kun je contact opnemen en/of een offerte aanvragen.

 

Pin It on Pinterest

Share This