Trouwen boven zee, wie wil dat niet

 

Bij de Pier restaurant en feestlocatie kun je alle kanten op. Als er iets te vieren valt dan is geen aanvraag te gek. We zijn flexibel en denken graag met u mee voor deze  geweldige trouwdag.

 

Het jawoord boven zee

Bij een perfecte bruiloft hoort de uniekste locatie van Nederland. Aan het einde van de Pier vind je De Pier feestlocatie. Met zowel binnen als buiten mogelijkheden. Bij mooi weer kun je buiten trouwen en feesten, is het weer minder kun je gewoon naar binnen. Het maakt niet uit want aan alle kanten kun je de zee zien. Zowel binnen als het terras zijn kortgeleden gerestyled. De warme gezellige sfeer is helemaal van nu en alles is flexibel in te richten voor grote en kleine groepen.

 

Officiële trouwlocatie

De Pier feestlocatie biedt je verschillende mogelijkheden om jullie mooiste dag tot in de puntjes te verzorgen. Een trouwambtenaar naar eigen keuze of wij kunnen jullie daarbij helpen. De trouwambtenaar komt op onze locatie voor het officiële gedeelte, Het huwelijk kan zowel overdag als ‘s avonds worden voltrokken afhankelijk van jullie voorkeur. Maar natuurlijk kunnen jullie er ook voor kiezen alleen bij ons te feesten, alles kan J

 

Bruidsuite – bij www.piersuites.nl

Hoe ideaal is het, 1 trapje naar beneden en jullie bevinden je in een prachtige bruidsuite bij de Piersuites. Direct boven zee. Het geluid van de zee onder jullie kamer is een geweldig gevoel. Een heerlijk terras waar je samen romantisch kunt nagenieten en ontbijten. In de suites ademt alles luxe wat past bij de mooiste dag van jullie leven. In de suite zit een jacuzzi met terras en het geweldige uitzicht op zee. Er is een rainshower en kingsizebed.. Natuurlijk is er een minibar waar gratis gebruik van gemaakt kan worden. Bij een perfecte trouwdag hoort een romantisch huwelijksnacht.

 

Wedding stylist

Bovendien heeft De Pier feestlocatie een eigen weddingstylist die de locatie kan omtoveren naar elk gewenst thema. Het is jullie dag met jullie wensen, wij zorgen ervoor dat dit wordt uitgevoerd. Bijvoorbeeld een Ibiza thema of love boat of misschien een bloementuin. Dit kan van een rustige styling tot compleet over de top

 

Je kunt zelfs samen een bungeesprong wagen J en niet te vergeten een uniek uitzicht vanuit het reuzenrad!

Pin It on Pinterest

Share This